vineri, 25 iulie 2014

Parfumuri romanesti accesibile


“O femeie fara parfum este o femeie fara viitor”.
“In ce locuri de pe corp poate fi folosit parfumul? Oriunde iti doresti sa fii sarutata.”

     Cele doua citate faimoase ale lui Coco Chanel ne urmaresc astazi pe noi, iubitoarele acestor accesorii ce reprezinta o declaratie de stil.
     Schimbate zilnic in functie de stare si eveniment, parfumurile sunt alese potrivit personalitatii fiecareia dintre noi. Studiem compozitia parfumului, modul in care a fost produs, ideea pe care o intrupeaza si il alegem pe cel menit sa ne satisfaca diverse stari emotionale. Acelasi lucru este probabil valabil si pentru barbati.


     Parfumurile pot fi grupate in diferite familii olfactice, pe teme sau acorduri: Unic Floral; Buchet Floral; Oriental sau Ambra; Lemnos; Piele / Tutun; Chypre; Fougere (Feriga); Floral; Verde; Aquatic, Oceanic; Citrice; Fructate; Gurmand.
     Iata cum marca El-Divino, producator roman de parfumuri din 2005, vine in intampinarea iubitoarelor/iubitorilor de arome divine cu o bogata colectie de produse de parfumerie comercializate in varianta vrac sau ambalata si sigilata in cutii.
     Toate produsele El-Divino sunt testate conform legilor romanesti si europene in vigoare si respecta toate standardele de calitate dupa care se elibereaza Certificatul de Calitate. 
     Parfumurile El-Divino reprezinta un lux accesibil pentru femei si barbati, esente frantuzesti intrupate in parfumuri romanesti testate dermatologic.
     Notele de baza ale parfumurilor (notele inimii) creaza o reactie biologica, mentala si de natura psihologica care ne fac sa simtim nevoia de a cumpara parfumuri care sa dureze cat mai mult timp.
     Spray-urile de corp parfumate (Body Mist) sau lotiunile dupa barbierit, sticlele de parfum vrac si testerele de parfum El-Divino pot fi comandate la acest producator de produse cosmetice care este partener cu un mare producator de esente de parfumuri din regiunea Grasse - Franta.
     Pentru toti cei care iubesc aromele divine si vor sa aduca putina bucurie pe chipul oamenilor cu parfumurile ce au cel mai bun raport pret / calitate de pe piata romaneasca in acest moment, solutia este El-Divino
     O vizita pe site-ul lor poate fi un si un prim pas in dezvoltarea unei afaceri ca reprezentant persoana fizica sau distribuitor persoana juridica.

     Tu ce iti doresti de la un parfum?

3 comentarii:

  1. UN PARFUM ROMANESC MINUNAT / O OCAZIE MINUNATA DE NEREFUZAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si unde mai pui ca preturile absolut minunate fac aceste parfumuri romanesti si mai atractive :)

      Ștergere
  2. Extraordinar de bune aceste parfumuri, miros "scump", adica ff calitativ, si dureaza mult, exact ca un parfum de firma original..Recomand! Eu le-am gasit abia anul trecut in orasul meu , nu indraznisem sa comand de pe site-ul lor pt ca nu aveam incredere dar merita toti banii..

    RăspundețiȘtergere