luni, 14 iulie 2014

Fii cool cu un gadget de la QuickMobile!


     Cat de frumos este sa fii tanar in zilele noastre!
     Orice outfit poate fi asortat cu cele mai cool gadget-uri, facandu-i pe prietenii tai sa iti recunoasca statutul de persoana inteligenta, dar sa te si invidieze pentru succesul pe care il castigi, cu fiecare zi, cu fiecare ora, in ochii celorlalti. 
     Vei auzi susotindu-se ca esti fashion, iti vor fi remarcate si admirate accesoriile de efect pe care le porti cu atata mandrie, iar inima ta va bate mai cu putere si iti va creste increderea in tine.
     Vor exista poate si persoane care te vor privi putin ciudat sau nu vor fi de accord cu alegerile tale, dar nu le da importanta! Pentru tine este un must have sa fii la curent cu ultimele aparitii, ele fiind hrana ta zilnica, principala metoda de a arata lumii propriul lifestyle, inconfundabil, ceea ce te va face sa fii unic… si asta iti doresti, cu siguranta! 
     Poti iesi din anonimat foarte usor daca stii sa-ti urmaresti propriul scop in viata: - sa citesti cat mai mult, sa faci sport pentru intretinere si pentru un tonus bun, sa fii fashion pe strada sau in sala de sport, pe bicicleta sau cand faci scufundari…
     De ce iti spun toate astea?
     In primul rand pentru ca stiu ca ti-ai dori un Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader mic, ieftin si colorat, dar cu un confort mare de lectura, pe care sa il poti purta in buzunar.


     Atunci cand ai chef sa citesti o carte, pe plaja la soare sau in transportul in comun, ai avantajul ca textele pot fi citite placut chiar si in lumina directa a soarelui, iar dispozitivul suporta formatele comune de carte electronica cu o memorie interna suficienta pentru aproximativ 2.000 de carti electronice. Poate unii vor crede ca te joci, dar vor vedea curand ca ai inlocuit incomodele carti cu ceva practic si util pentru hrana ta spirituala.
     In al doilea rand, cred ca performanta ta la sala de sport, cu care iti place sa te mandresti in fata prietenilor, are nevoie de Nike FuelBand Black Ice Size S sau de Samsung Galaxy Gear Fit Black. Alege-l tu pe cel care ti se potriveste cel mai bine!

 

     Stii ca, pentru a fi fashion, ultima fita o reprezinta un ceas cu design deosebit sau bratarile usor de asortat atat la tinute casual cat si la cele elegante. Si poate nu te-ai gandit pana acum dar, daca vei purta un astfel de gadget pe post de bratara sau ceas, vei vedea pe chipul apropiatilor tai, si nu numai, gesturile de uimire si privirile insistente urmate de inevitabila intrebare: 
     - Ce ai tu la mana, bratara sau ceas? 
     Wow, cu asta sigur ai dat lovitura! Va urma propriul speech despre zilele petrecute la antrenamente, despre performantele tale la sala de fitness, despre feedback-ul detaliat pe cate ti-l ofera la activitatea de zi cu zi, la stilul tau de viata activ, despre caloriile arse si monitorizarea ritmului cardiac...

     Fii in trend, cumpara-ti accesorii fashion, fii cool! Este un must have sa te dotezi cu un gadget de ultima ora!

     Voi ce gadget-uri v-ati ales de pe site? 
     Astept cu nerabdare sa-mi spuneti!

Un comentariu:

  1. Multumesc de invitatie. Si eu care credeam ca ai spart gheata la comentarii la aceasta postare :))

    RăspundețiȘtergere