duminică, 27 iulie 2014

Adio caldura! Bun venit Climatico!


     Piata aparatelor de aer conditionat din Romania a cunoscut o dezvoltare importanta in ultimii ani prin cresterea numarului de producatori si firme care se ocupa cu montatul acestora. Totodata schimbarile climatice au ca efect, aproape obligatoriu, necesitatea montarii cel putin a unui aparat de aer conditionat in fiecare locuinta si la fiecare loc de munca. Gama variata de aparate de pe piata, existenta functiilor sau tehnologiilor diferite, fac tot mai dificila alegerea aparatului ideal.
     Dar cum putem face alegerea optima cand exista pe piata o oferta aparate atat de variata? Mai intai trebuie sa intelegem parametrii aparatelor de aer conditionat si principiile din spatele tehnologiilor cu care sunt echipate.
     Primul aspect de care trebuie tinut cont cand alegem un aparat este suprafata incaperii care va fi deservita de acesta si cati BTU sunt necesari pentru fiecare metru patrat. Numarul BTU reprezinta capacitatea de racire sau incalzire a dispozitivului.
     Un alt aspect important este clasa energetica, care determina consumul de curent electric.
     Persoanele alergice pot alege aparate cu filtre mai eficiente. Desi toate aparatele au filtre de praf sau anti-polen, exista si modele care filtreaza aerul prin ionizare sau care pot controla eficient nivelul de umiditate.
     Ultima aparitie, cu tehnologie net superioara, o reprezinta aparatele cu inverter ce ofera un consum de energie mai scazut.
     Exista putine firme care sa asigure montaj aer conditionat de lux cu mascarea traseului frigorific, a celui electric, etansarea gaurii efectuata pentru conexiunea dintre unitati si finisarea peretelui interior cu ipsos, lucru foarte important atunci cand se doreste punerea in functiune imediata a aparatului fara alte operatiuni auxiliare.
     Pentru cei care nu se descurca printre atatea informatii absolut necesare achizitionarii un aparat de aer conditionat, magazinul online Climatico este prezent pentru alegerea produsului potrivit de luni pana duminica intre orele 8:00 - 22:00 si la showroom-ul existent la sediul firmei: Str. Gheorghe Titeica nr. 99, Sector 2, Bucuresti.


     Dar cine este Climatico?
     - Firma cu experienta de peste 10 ani in proiectarea, comercializarea si instalarea sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie pentru locuinte si spatii industriale.
     - Asigura atat garantia echipamentelor distribuite cat si service-ul in perioada post-garantie.
     - Ofera montaj acreditat, mentenanta periodica a lucrarilor efectuate.
     - Are cele mai bune preturi raportate la calitatea produselor comercializate.
     - Se prezinta cu o gama variata de produse ce pot fi comandate online.
     - Ofera livrare si montaj in cel mult 24 ore pentru Bucuresti si 48 ore pentru alte orase.

     Cu un ajutor nepretuit, magazinul online Climatico rezolva eficient si comod alegerea aparatului de aer conditionat ideal.
     Sunteti de acord cu mine?

11 comentarii:

  1. CU APARATELE DE AER CONDITIONAT / DE CALDURA AI SCAPAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Versurile tale se potrivesc de minune cu Climatico :)
      Mersi de vizita!

      Ștergere
  2. Intr-adevar un aparat de aer conditionat bun iti face atmosfera casei foarte placuta.La noi e foarte cald vara,iar un astefel de aparat este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E important sa stim si cum sa-l alegem, nu toti se pricep la asta si un ajutor este bine venit. :)

      Ștergere
  3. Intradevar e foarte important sa alegem in functie de calitate si sa nu ne lasam prada unui pret mic!Daca vrem eficienta maxima , eu una o sa aleg un astfel de produs distribuit ce aceasta firma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca si tie iti place Climatico. Multumesc pentru comentariu.

      Ștergere
  4. interesanta si utila descriere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Caldura mare,mon cher....la Bucuresti ne topim...perfecte pentru aceasta perioada..si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, eu stau cu evantaiul pana vine aparatul de aer conditionat!

      Ștergere
  6. Un aparat de aer conditionat este o necesitate pe timp de vara, nici de cum un moft. Recomand tuturor si eu am fost reticenta si pana la urma mi-am luat un Daikin despre care am auzit numa lucruri bune.
    https://www.aer-conditionat.ro/aparate-uz-rezidential/inverter/brand-daikin.html

    RăspundețiȘtergere