luni, 23 iunie 2014

Review gama Apidermin Lejer


     Acum doua saptamani am avut bucuria de a primi spre testare gama Apidermin Lejer pentru ingrijirea tenului de la Complex Apicol despre care v-am mai spus aici. Mi-am dorit foarte mult sa pot testa aceste produse pentru ca am mai folosit si alte produse de la Complex Apicol Veceslav Harnaj de care am fost foarte multumita - Apidermaliv crema pentru fata, Apidermin Sampon, Apidermin Sapun Lichid.
     Multumesc Complex Apicol Veceslav Harnaj pentru oportunitate!

     Sa vorbim acum despre noile produse testate. Am facut un clasament in functie de preferintele mele in urma acestei testari.
     Tenul meu este mixt spre gras si pe timpul verii transpir foarte mult, mai ales la soare, pielea fiind acoperita mai tot timpul cu o pelicula fina de umezeala.

     1. Crema lejera regeneranta de noapte - Apidermin Lejer


     Ce promite:
     - Crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formulă lejera. Este imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hrănitor. Pielea feței este rasfațata de substante active de origine naturala.

     Parerea mea:
     - Crema este prezentata intr-un recipient de tip borcanel, dintr-un plastic usor, cu un capac de protectie din plastic aflat in interior.
     - Am folosit crema in fiecare seara dupa demachiere. Un strat subtire de crema este suficient deoarece se intinde foarte bine pe suprafata pielii si printr-un masaj usor este absorbita rapid. Ca si consistenta mi se pare perfecta, nu este foarte fluida dar nici onctuoasa.
     - Ofera un grad crescut de hidratare si regenerare. Am observat chiar de la aplicare cum ridurile din zona ochilor devin mai putin vizibile, pielea este mai intinsa si tenul mai luminos.
     Este crema pe care am indragit-o de la prima aplicare si pe care voi continua sa o cumpar.

     1 bis. Lotiune tonica hidratanta - Apidermin Lejer


     Ce promite:
     - Special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorând porii. Laptisorul de matcă stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active menținând-o hidratata.

     Parerea mea:
     - Ca si preferinta se gaseste tot pe primul loc, sunt foarte multumita de acest produs si il voi achizitiona in continuare.
     - Recipientul este prevazut cu o clapeta pentru deschidere-inchidere foarte ingenioasa si usor de manevrat. Ma bucur ca nu are capac insurubat ca la alte firme, in acest fel sigur nu exista riscul sa cada capacul pe jos la deschidere.
     - Orificiul este de dimensiuni potrivite, asigurand o dozare perfecta a continutului.
     - La aplicare am simtit actiunea astringenta in profunzime, tonificand pielea fara sa o usuce.
     - Am observat ca micsoreaza porii dilatati, in special in zona nasului unde acestia sunt mai pregnanti.
     - Am imbibat o discheta demachianta si am sters intreaga fata, gatul si decolteul. Nu lasa pelicula lipicioasa daca este folosit cu moderatie.
     - Il folosesc zilnic dimineata, seara si chiar in timpul zilei daca simt ca tenul are nevoie de tonifiere suplimentara.

     2. Lapte demachiant lejer - Apidermin Lejer


     Ce promite:
     - Special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat.

     Parerea mea:
     - Acelasi tip de recipient ca la Lotiunea tonica hidratanta, foarte practic de utilizat.
     - L-am folosit in fiecare seara pentru indepartarea particulelor de praf din atmosfera poluanta si pentru demachierea zonei ochilor de farduri si rimel. Curata pielea delicat, dar eficient, fara sa mai fie nevoie spalarea ulterioara a tenului, asa cum pateam cu alte produse.
     - Prima data am pus cam mult produs pe o discheta demachianta si nu a fost bine. Cu doar 3-4 picaturi curata perfect si nu ingrasa tenul.
     - Mentine pielea hidratata un timp indelungat, de aceea nu am aplicat crema de noapte imediat dupa demachiere.

     3. Crema lejera hidratanta de zi - Apidermin Lejer


     Ce promite:
     - Apidermin lejer, cremă lejera hidratanta de zi se adresează tenurilor normale sau mixte, hidratand și hranind pielea. Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protecție solară 15. Untul de cacao este bogat în acizi grasi hidratand pielea în profunzime. Factorul de protectie este completat de laptișorul de matca și vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidanțe, ce pontentează efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete. Pielea fetei hidratata, protejata impotriva razelor de soare, este o piele fericita.

     Parerea mea:
     Special am lasat acest produs la urma, pentru ca am avut ceva probleme in timpul utilizarii lui.
     - Prima zi: Demachiere, tonifiere si aplicare Crema lejera hidratanta de zi. Tenul nu a absorbit crema, a ramas ca o pelicula pe toata suprafata. Din cauza caldurii de afara si datorita faptului ca eu transpir foarte mult, tenul a fost in permanenta ud, aveam senzatia ca sunt intr-un incubator, pielea nu a respirat deloc si am avut o senzatie neplacuta - parca as fi avut o folie de plastic lucitoare lipita pe fata.
     - A 2-a zi: Am renuntat la Laptele demachiant lejer si am folosit doar Lotiunea tonica hidratanta si apoi Crema lejera hidratanta de zi. Efectul a fost acelasi pe tot parcursul zilei, inclusiv acel luciu acentuat al tenului.
     - A 3-a zi: Am spalat fata cu apa si sapun antibacterial si am aplicat un strat de Crema lejera hidratanta de zi. Se pare ca si de aceasta data nu am avut noroc, deoarece am folosit o cantitate prea mare de crema si nu a fost absorbita in totalitate, tenul ramanand lipicios cu un aspect lucios inestetic.
     - A 4-a zi: Am spalat fata cu apa si sapun antibacterial, am folosit un varf de deget de crema de zi, am intins bine pe toata fata si pe gat, am masat indelung ca sa intre in piele…
     Degeaba am incercat, Crema lejera hidratanta de zi nu este potrivita pentru tenul meu! Nu stiu daca unul din componente este de vina pentru acest efect total opus fata de ceea ce trebuia sa ofere crema. Poate tenul meu este totusi prea gras, sau faptul ca transpir mult… Cu siguranta am nevoie de o alta crema, cu efect matifiant, sau poate ar trebui sa folosesc doar Lapte demachiant lejer si Lotiune tonica hidratanta.
     - A 5-a ziAm spalat fata cu apa si sapun antibacterial si am folosit doar Lotiune tonica hidratanta. Nu am scapat complet de luciul fetei, desi aspectul a fost considerabil imbunatatit fata de zilele anterioare.
     - A 6-a zi: Dimineata am facut pauza totala la produse, dar s-a racorit si vremea, asa ca nu a fost conludent. Seara am folosit doar Lotiunea tonica hidratanta si Crema lejera regeneranta de noapte.
     Am continuat in restul zilelor sa folosesc doar seara Lotiunea tonica hidratanta si Crema lejera regeneranta de noapte dar nu am gasit inca o solutie pentru hidratarea si protectia tenului pe timpul zilei.

     Concluzii:
     - Ma bucur ca produsele sunt 100% naturale, fara parabeni, fara parafine, fara coloranti.
     - Preturile sunt foarte bune.
     - Intreaga gama are un parfum discret si placut de lapte, probabil datorita laptisorul de matca, care imi aminteste de copilarie.
     - Crema lejera regeneranta de noapte - Apidermin Lejer, Lotiunea tonica hidratanta - Apidermin Lejer si Laptele demachiant lejer - Apidermin Lejer raman preferatele mele! Voi continua sa le folosesc, renuntand la produsele pe care le foloseam pana in prezent.
     - Pentru crema de zi voi cauta in continuare alta varianta pe timpul verii. Reiau testarea ei la toamna si la iarna, sa vad cum actioneaza asupra tenului meu. 


     Fetelor, va invit sa incercati aceasta noua gama de produse romanesti. Cu siguranta veti gasi cel putin un produs de care sa va indragostiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu