sâmbătă, 10 mai 2014

Skincode lifting pentru gat si decolteu



     Ca si mine, cred ca orice femeie are acasa cel putin o crema hidratanta pentru ten sau maini, una tonifianta, alta pentru zona ochilor, sau o crema anticelulitica. Mai avem nevoie si de ingrijire anti-rid pentru gat si decolteu.
     Cremele Skincode au darul de a atenua ridurile, chiar daca primele semne ale imbatranirii pielii isi fac aparitia odata cu inaintarea in varsta. Sunt cateva zone ale corpului nostru care sunt expuse in permanenta factorilor externi nocivi si sunt predispuse la o degradare prematura.
     Dupa 40 de ani, avem nevoie de creme ce au o concentratie ridicata de ingrediente active, asigurand o buna hidratare a pielii si stimuland innoirea celulelor. Insa, nu este suficient sa avem un ten luminos si maini catifelate, pentru a fi frumoase trebuie sa avem grija de tot corpul.
     Poate din comoditate, poate pentru ca nu au gasit inca acea crema care sa dea cu adevarat rezultate, pielea gatului si decolteul sunt mereu neglijate pana in ultima clipa.

Nou!


     Incepand cu luna mai, Skincode Exclusive lanseaza crema lifting pentru fermitatea zonei gatului si decolteului. Acest brand minunat a reusit sa scoata pe piata o crema perfecta pentru un aspect vizibil intinerit.
     Crema contine o combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor degradarii cutanate.

     La mine, cremele obisnuite, nu au niciun efect asupra ridurilor din zona gatului. As vrea sa incerc aceasta crema speciala, poate este chiar crema pe care o astept de cativa ani.
     Cu siguranta, atunci cand o voi testa, voi face un review detaliat aici pe blog. Stiu ca si voi sunteti nerabdatoare sa aflati verdictul.

     Voi aveti o crema antirid preferata pentru zona gatului si decolteu?
     Vreti sa descoperim impreuna crema de la Skincode Exclusive?

2 comentarii:

  1. Oooo, da! Chiar am nevoie de o crema pentru gat si decolteu; am un stres in ultima perioada ca am gatul cam ridat (face multe cute : )). Kisses, G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg :)) Si eu am nevoie de o crema performanta pentru gat si decolteu.

      Ștergere