vineri, 16 mai 2014

Floraria Mobila - Flori in 2 ore


     Telefonul incepu sa sune tocmai cand Irinuca dadea cu aspiratorul prin casa. Era seara, destul de tarziu si, spre surprinderea ei, tocmai primise o invitatie la o petrecere inopinata.
     Cadou, ce cadou sa cumpere, cand peste tot se apropia ora inchiderii? Flori! - exclama ea, bucuroasa ca inca nu era atat de obosita incat ideile sclipitoare sa o paraseasca. Solutia salvatoare ii veni in minte instantaneu, ca si cand pana atunci doar flori vazuse in fata ochilor. Florariile online functioneaza inca! - gandi ea cu un zambet fericit pe fata.
     Hortensii, trandafiri, orhidee, frezii, lalele… trebuia sa se hotarasca repede, sa faca comanda si apoi sa se imbrace. Un gand negru ii strafulgera prin minte… oare vor ajunge florile in acea seara, la timp ca sa bucure ochii si sufletul gazdei? Hmm… la asta nu se gandise, dar spera cu ardoare ca va gasi o florarie online care sa faca livrare flori intr-un timp cat mai scurt.


     Un buchet de flori frumos colorat, intr-un aranjament mai deosebit, cam asa vroia sa arate cadoul perfect.
     Dar mai descoperi si alte buchete care ii miscara acea coarda sensibila si incepu sa viseze cu ochii deschisi.


     Ce frumos ar fi fost sa primeasca si ea asa un buchet de flori, cu un biletel atasat, scris din inima si plin de urari!
     In febra cautarilor, suna sa faca comanda si o surpriza placuta, neasteptata, avea sa-i trezeasca interesul pentru aceasta florarie online: - livrare in 2 ore!
     Cum, in 2 ore? Adica nici nu apuca bine sa ajunga la petrecere si deja venea surpriza pentru gazda? Da, acest lucru, de care nu mai auzise inca pana in acel moment, avea sa-i faca seara speciala!
     Si apoi, inca o surpriza: - fotografia buchetului livrat ii era trimisa ei, ea fiind cea care facuse comanda! Wow, incredibil!
     Sa nu credeti ca s-a hotarat prea repede ce buchet sa aleaga, nu… acum avea destul timp sa mai priveasca cateva flori deosebite, aranjamente si chiar cosuri frumos impodobite.


     Un colorit original, inedit, gazda zambitoare dar si uimita de aparitia unui buchet de flori la acea ora tarzie, clinchet de pahare, muzica, dans si exclamatii de bucurie, cam asa a continuat acea seara memorabila pentru Irinuca!
     Reusise sa ghiceasca gandurile gazdei prin alegerea ei, reusise se se prezinte onorabil la petrecere, datorita unei Florarii Mobile care livreaza in 2 ore!


     Voi ati auzit de Floraria Mobila?

Un comentariu: