vineri, 23 mai 2014

De ce AutoHut - piese auto online


     Stiti care este masina intalnita cel mai des in Romania? Aproape o treime din totalul de masini care circula pe soselele Romaniei o reprezinta marca Dacia. Si drumurile sunt cum sunt, toti ne-am lovit de necesitatea inlocuirii unor piese care au cedat poate prea repede. Si atunci, care este solutia cea mai avantajoasa? Piese Dacia cumparate dintr-un magazin online, sau cumparate direct de la service? Eu optez pentru magazinul online, am sa va spun si de ce.
     Romanii sunt obisnuiti sa ia decizii finale. Luam masina cu 4 usi, ca poate facem doi, trei copii peste cativa ani. Vesticii in schimb, cumpara o masina, o tin 2, 3 sau 5 ani, dupa care isi iau alta.
     In aceste conditii, la noi, reparatiile care intervin in timp trebuie facute cu un buget minim. Mergem la service-uri, ni se spune cat ne costa piesele, cat costa manopera si constatam ca trebuie sa facem un imprumut pentru a achita fiecare interventie. 
     Aici intervine rationamentul meu. De exemplu, pentru o Dacie Logan, consider ca este mult mai convenabil sa stau in fata calculatorului, se trec in revista mai multe magazine online de piese si accesorii auto, sa fac o comparatie intre ele si apoi sa-l aleg pe cel mai rentabil. De ce sa-mi incarce nota de plata cei de la service? De ce sa bat drumurile prin oras pe la magazinele cu piese auto, cand totul se poate rezolva mult mai usor? 
     Comand Piese Logan dintr-un magazin online unde gasesc preturi cu pana la 70% mai mici, beneficiez de consultanta profesionala (pentru ca eu nu sunt atotstiutoare) si am livrare in 24 de ore, inclusiv sambata, la mine acasa sau la service fara sa fie nevoie sa ma deplasez. Si, daca cumva suma este prea mare si nu o pot acoperi din cash, am posibilitatea de a face plata in rate fara dobanda.
     Asa se intampla cu magazinul online de piese auto AutoHut.ro, ajutorul de nadejde foarte bine structurat, unde comenzile se pot face instant, fara a fi nevoie de inregistrare prealabila, prin Comanda rapida, Comanda Telefonica, sau Comanda prin e-mail. 


     Profesionalism si promptitudine, siguranta datorita garantiei produselor oferita de producator, comanda online 24 de ore din 24, 7 zile din 7, totul intr-un singur loc. Aici puteti gasi tot ce va intereseaza, in cateva minute, datorita motorului de cautare dupa marca autovehiculului, model si an de fabricatie. Coletele ce contin piesele si accesoriile auto comandate sunt ambalate intr-un mod profesionist, iar transportul este gratuit pentru comenzi peste 399 lei.
     Si atunci, iar vin si va intreb, de unde este mai bine sa cumparati Piese auto Logan? Cu un stoc mult mai mare decat in magazinele traditionale sau service-uri, acest magazin se poate afla pe o pozitie fruntasa in optiunile voastre.
     O parte extrem de importanta a comertului cu piese si accesorii auto se petrece deja online, referitor la decizia de achizitie, consultarea site-urilor, a forumurilor, blogurilor si retelelor sociale. Voi de ce sa nu profitati de aceste avantaje la indemana oricui, de ce sa nu scutiti bani, timp si nervi? 
     Masina este, in fond, o necesitate. Conditiile in care se circula (infrastructura, aglomeratie, locuri de parcare) reprezinta factorii care conduc spre alegerea unui anumit model de autovehicul. Daca decizia de a investi intr-o astfel de achizitie este bazata pe factori rationali si emotionali si optati pentru o alta marca de autoturism, sa nu credeti ca la AutoHut.ro nu veti gasi ceea ce cautati. Din contra, exista tot ceea ce va doriti si se pot livra din stoc, in 24 de ore, peste 2.000.000 de piese si accesorii auto la preturi fara concurenta, pentru orice marca de masina.


     Va invit sa aruncati o privire si sa-mi spuneti daca am dreptate, sau nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu