duminică, 27 aprilie 2014

Sentimente livrate de o florarie online


     O floare, doua flori, trei flori… ce poate fi mai frumos, mai suav, mai dragalas?
     Boboci ce stau sa se deschida, gata sa ne bucure ochiul, transformandu-se in flori minunat colorate care ne invaluie cu parfumul lor prevestitor de fericire.
     Simboluri ale iubirii si pretuirii, ne poarta pe valuri de miresme imbatatoare si creaza o atmosfera de poveste. Au atatea semnificatii si mesaje atat de nuantate, incat nu este greu de ghicit cat de subtile pot fi la ocazii speciale, inlocuind o mie de cuvinte.
     Ca o bucurie copilareasca, buchete de flori elegante daruite cu dragoste, mereu insenineaza zilele importante din viata noastra.
     Si cum ar putea sa existe o nunta fara un brat plin de gingase soapte?
     Atat de rafinate si maiestuoase, cu eleganta princiara, buchetele superbe sunt pentru cea carora le sunt menite.


     Puritatea vine, de la o florarie online, cu un buchet trandafiri albi ce intruchipeaza frumusetea si perfectiunea.
     Rosii, galbeni sau roz, exprima toate nuantele pe care le poate lua sentimentul de dragoste. Regele oricarei gradini, trandafirul sta tantos si neinduplecat, privind cum mici margaritare aluneca pe obrazul fetei emotionate…
     Impactul este si mai mare atunci cand se face o livrare flori in cutii, pentru ca orice surpriza este savurata cu si mai mult nesat atunci cand ambalajul intregeste capodopera acestor buchete flori.
     Cu flori online, un dram de nebunie al mirelui se transforma in cel mai neasteptat si mai inedit mod de a aduce fericirea pe chipul dragalas si inocent al alesei lui.


     Si iata ca la acea nunta s-a facut o livrare flori in cutii speciale care a lasat inmarmurita intreaga suflare invitata sa ia parte la ceremonie.
     Livrare flori in cutii? - oare cine se gandea ca usile salonului se vor deschide larg, lasand sa intre o mare de pachete ce vor impodobi fiecare coltisor si fiecare masa, daruind tuturor putin din gratia si delicatetea florilor.

     Dar sa inceapa nunta, sa vina mirii sa danseze,
     Caci florile asteapta acorduri fine si muzica, sa ii distreze
     Si cat vor degaja parfumul ce adunarea toata imbata
     Intrega zi va fi o feerie, alaturi de o nestemata!

2 comentarii: