sâmbătă, 5 aprilie 2014

Kolok, paradisul bijuteriilor!


     Se spune ca trend-ul il fac creatorii de moda, covorul rosu si viata reala. (Englezii spun cei trei R: runway, red carpet, real life.)
     In fiecare an, la inceputul sezonului de premii la Hollywood, Globurile de Aur dau startul stabilirii primelor tendinte in materie de moda si styling.
     Pentru anul 2014, in materie de moda, designerii au propus o reintoarcere la eleganta clasica a anilor "20 cu accente de stralucire si lux, dar si intoarcerea la natura prin integrarea unor elemente rustice, sau prin utilizarea elementelor ce se gasesc in stransa legatura cu natura.
     In prim plan sunt aduse bijuteriile cu pietre pretioase si semipretioase, cu o pregnanta intoarcere catre natura prin folosirea pietrelor naturale. Astfel, bijuteriile in nuante orange vin in completarea unor tinute cu adevarat speciale. Avem ocazia sa vedem mai multe bijuterii si in nuante de ametist, de turmaline violacee si safir, deoarece designerii au declarat culoarea anului ca fiind Radiant Orchid de la Pantone (o nuanta de mov combinata cu fucsia si roz). La fel de apreciate sunt si transparentele opalului, tonurile rubinii, sau nuantele de topaz
     O explozie de culoare, in care se da frau liber combinatiilor de nuante din aceeasi gama de culori, sau in tonuri contrastante si texturi - pietre mate in combinatii de cristale stralucitoare sau translucide, monturi pretioase in argint .
     Culorile si fatetarile margelelor sunt mult mai creative si la bijuteriile handmade cu pietre semipretioase, rezultatele fiind unele spectaculoase ca si cromatica si design.

     Elegante si pline de rafinament, bijuteriile Kolok nu se demodeaza niciodata, ele constituind sugestii originale pentru o tinuta eleganta si plina de sarm.
  • Bijuterii de lux, bijuterii handmade sau bijuterii in functie de zodie, nenumarate combinatii de culori si de pietre semipretioase care sunt usor de accesorizat la multe tinute vestimentare, in functie de gusturile si preferintele personale, ne asteapta sa le descoperim.
  • O multitudine de categorii, bine structurate si usor de accesat, cu o varietate covarsitoare de subcategorii, pentru tinute elegante sau lejere, pentru doamne si domnisoare, domni si copii, ne intampina inca de la inceput. 
  • O paleta foarte bogata de culori, preturi structurate pe categorii, bijuterii argint, bijuterii cu pietre, bijuterii handmade, sunt comercializate pe baza autorizatiei emise de ANPC si sub atenta supraveghere a Directiei Generale Metale Pretioase, Pietre Pretioase si Proces Kimberley.

     Halucinanta si obsesiva, dorinta de a trece in revista toate ofertele si tipurile de bijuterii (inele, bratari, coliere, cercei, seturi de bijuterii, pandative, accesorii) nu ramane fara recompensa binemeritata de a gasi cele mai detaliate informatii.

     Ca o recomandare:
     - Alege bijuterii din chihlimbar. Aceste pietre semipretioase in nuante orange vor fi mereu apreciate pentru frumusetea si povestile pe care le au de spus.

     
     Chihlimbarul accelereaza abilitatea sistemului nostru imunitar de a vindeca rani si de a reduce inflamatii din zona urechilor, a gatului, a stomacului si a sistemului respirator.
     Pietrele semipretioase au nenumarate virtuti, sunt invaluite in mister, au puteri magice ale caror origini se pierd in indepartatele legende ale Antichitatii si au fascinat oamenii de-a lungul timpului, datorita aspectului, stralucirii, culorii, transparentei sau a duritatii.



     
     Un Inel cu ametist aduce cu el puterile legendare ale acestei pietre de a stimula si vindeca mintea si emotiile. El actioneaza ca o bariera impotriva energiilor joase, atacurilor psihice, deochiului, oricarui rau indus pe cai paranormale, gandurilor negative, stresului.



     Bijuteriile cu perle au fost apreciate inca din cele mai vechi timpuri, erau considerate ca aducatoare de noroc si de fericire. Simbol al puritatii si a nevinovatiei, Colierul din perle de cultura, unul dintre accesoriile favorite a mireselor, confera rafinament, eleganta si simplitate. 



     O Bratara piatra soarelui confera energie, mareste creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale.



     Colierul statement cu pietre turcoaz, impresioneaza prin versatilitatea lui, fiind usor de asortat unor rochii impunatoare de seara cu o croiala tip sirena, dar si unui outfit compus din jeansi si un tricou simplu. Egiptenii foloseau foarte mult aceasta piatra, considerand-o o piatra a vietii.



     Sa nu uitam cerceii din argint, acele bijuterii care aduc o nota de rafinament oricarei tinute vestimentare. Merita sa investesti intr-o pereche de Cercei din argint cu scoica abalone si marcasite
     Scoica ramane o piatra pretuita inca din antichitate ca simbol al rabdarii, iubirii si inteligentei. Ea te va insoti pretutindeni, iti va pune in valoare trasaturile fetei, oferindu-ti astfel un look de invidiat.



     Ultima moda a vedetelor, pe care nu trebuie sa o trecem cu vederea, o reprezinta bijuteriile pentru copii. Minunile din viata noastra merita sa primeasca tot ce e mai frumos si mai pretios. Bijuteriile din chihlimbar pentru copii sunt realizate manual, slefuite in forma aproape rotunda si innodate individual. 
     Nu provoaca reactii alergice!


     M-am pierdut cu privirea in oferta bogata de bijuterii, mi-am facut o lista mare cu viitoarele achizitii pentru ca am incredere in calitatea produselor care sunt insotite de certificate de calitate si garantii.
    - Nu va lasati seduse de aspectul sofisiticat al bijuteriilor!
    - Inainte de a cumpara un inel, un colier sau orice alta podoaba de valoare, intreprindeti un control strict de verificare a calitatii!

     Kolok este garantia autenticitatii pietrelor pretioase si semipretioase, a perlelor si a argintului de calitate superioara care este marcat si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare pe o perioada de 2 ani de la data achizitiei!
     In cazul produselor handmade se ofera 30 de zile garantie!


 

     Va invit cu drag sa treceti in revista minunatiile pe care Kolok ni le ofera, sa beneficiati de oferte si discount-uri si sa va completati tinuta preferata cu pietre semipretioase evidentiate prin monturi din argint patrate, dreptunghiulare sau ovale si margele din pietre semipretioase.

     Bijuteriile de argint cu pietre alese cu pricepere in functie de personalitatea fiecarei persoane, vor scoate in evidenta caracterul, eleganta si frumusetea interioara a celor care le poarta!


14 comentarii:

  1. O bijuterie de calitate, este la moda oricand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna m-a fascinat chihlimbarul iar articolul tau m-a dus intr-o lume in care nu m-as plictisi niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase bijuterii - tentante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intri pe site la ei ai sa vezi mai multe si mai frumoase, e o bogatie acolo! :*

      Ștergere
  4. Foarte frumoase toate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt superbe, au o multime de modele pentru toate gusturile! :)

      Ștergere
  5. Cat de frumoase sunt bijuteriile!! cel mai mult imi place cea din chihlimbar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa intri pe site sa vezi cate minunatii sunt din chihlimbar! :)

      Ștergere