luni, 7 aprilie 2014

Femeia din mine si BePrecious


     Sunt femeie si ma mandresc cu acest lucru!
     Toata fiinta mea vibreaza cand aleg bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase, piese fascinante datorita sclipirilor misterioase si design-ului impecabil.

     Iubesc frumosul si eleganta, ador sa port cele mai frumoase bijuterii care sa se armonizeze cu imbracamintea si sa-mi scoata in evidenta feminitatea. Sunt pretentioasa in materie de bijuterii, ele trebuie sa ma innobileze, sa-mi dea un farmec aparte si sa-mi completeze personalitatea.

     Indiferent de ocazie si de tinuta aleasa, bijuteriile purtate cu atitudine sunt accesoriile care etaleaza frumusetea interioara. Un design unic, o executie plina de rafinament, culori vibrante, toate, impletite cu maiestrie in bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase, reprezinta o completare a farmecului personal.

     Admir cele mai elegante tinute ale starurilor, completate de o bijuterie deosebita ce le pune si mai bine in valoare intreaga aparitie a acestora. Pentru mine, detaliile date de accesorii valoroase fac diferenta intre o tinuta frumoasa si una cu adevarat spectaculoasa.

     Asortarea tinutei cu bijuterii de efect, in ton cu cele mai noi tendinte, care sa ramana pentru totdeauna un etalon al frumusetii, reprezinta testul suprem. Un inel cu pietre pretioase sau semipretioase ce este indispensabil in materie de bijuterii, o bratara aleasa cu grija pentru purificarea energetica, sau un colier ce radiaza energia cristalelor, amplifica si intaresc aura personala.



     O poveste de dragoste, Inelul cu ametist sub forma de floare cu petale cuprinsa intr-un romb de argint, este piesa fascinanta cu sclipiri misterioase care rezoneaza cu iubirea mea pentru culoarea violet.



     Pandativul cu un ametist oval, mare, montat in centrul unei rame asemanatoare unei siluete de fluture imi aduce aminte de puternicul simbol Feng Shui, fluturele, care reprezinta libertatea spiritului uman, lipsirea de ingradiri si doborarea de limite.



     Bratarile intr-o varietate de culori si modele raman bijuteriile irezistibile care atrag privirile, indiferent de sezon, cu un aer luxos sau jucaus, innobilate cu pietre semipretioase.

     O bijuterie bine aleasa va dainui fizic peste ani si va ramane in memoria celor care ne-au cunoscut, drept piesa de baza, esenta care a subliniat feminitatea si eleganta.
     Bijuteriile BePrecious vor adauga intotdeauna o aura pretioasa unor rochii vaporoase de seara din voal plisat marunt, sau unor rochii cu o croiala tip sirena, ele putand totodata sa schimbe complet o tinuta de zi, aducand un plus de farmec si valoare.



     Impunatoare si elegante, bijuteriile nu reprezinta doar podoabe, ele sunt reflexia caracterului persoanei care le poarta, asa cum Setul Sublime este rezultatul muncii laborioase a maestrilor bijutieri, bijuterii care se diferentiaza prin eleganta, unicitate, pretiozitate.

     De fiecare data cand imi aleg bijuteriile, privesc uluita, ametita de varietatea culorilor si a modelelor care imi fura ochii si inima. Magia clipelor petrecute in fata podoabelor rafinate, pline de stil si stralucire, este fara sfarsit…

     Va plac bijuteriile de la BePrecious?
     Voi ce bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase ati alege?

     Abia astept sa-mi spuneti daca va plac alegerile mele!

4 comentarii: